DenHaagNieuwsbord.nl

Over ons

Welkom bij denhaagnieuwsbord.nl, de website waar je al het nieuws uit de mooiste stad van Nederland kunt vinden. Ons team is altijd aan het werk om nieuws uit de buurt meteen online te kunnen zetten. Naast het plaatsen van nieuws uit Den Haag, hebben we meerdere pagina’s die over de stad gaan. Zo hebben we een weer pagina, een funda pagina van Den Haag en een pagina met alle restaurants in de stad.

Bij onze nieuwswebsite lees je het laatste nieuws, kun je alles vinden wat zich in deze mooie stad afspeelt en vind je heel veel nuttige informatie. Veel leesplezier gewenst namens het hele team!

Onze partners

Ons team

Benny Klinker
Hoi! Ik werk al jaren met een grote glimlach bij de redactie van denhaagnieuwsbord.nl. Het is heerlijk om te kunnen schrijven over deze prachtige stad.

Liesbeth La Fleur
Ik werk sinds vier jaar bij denhaagnieuwsbord.nl en ik hoop hier nog heel lang te blijven. Er hangt altijd een gezellige sfeer op kantoor. 

Bart van Dam
Ik woon al mijn hele leven in Den Haag en ben heel blij dat ik betrokken ben bij deze nieuwskrant. Iedereen werkt hard om het nieuws uit Den Haag goed te brengen.